Možná jste četli naši recenzi hodinek Perrelet Turbin A1066/3? Dnes bych vám rád představil novinku značky PERRELET – podobnou bílou variantu. Oproti recenzi nečekejte žádné zásadní technické změny, jedná se spíš o další barevnou variantu. Přesto se jedná o zajímavé a velmi originální hodinky.

स्रोत: perrelet.com

घड़ी Perrelet Turbine Diver White jsou velmi podobné recenzovaným hodinkám, asi proto postačí, když zdůrazním jen to nejdůležitější. Pouzdro hodinek má impozantní průměr 47,7 milimetrů a tloušťku téměř 15 मिमी. Nejsou tedy určené pro každé zápěstí. लेकिन मैं मानता है, že i s těmito rozměry je nošení pohodlné. पनरोक pouzdra činí celých 300 पानी के स्तंभ के मीटर. Celkové odolnosti napomáhá i odolné safírové sklíčko s antireflexní vrstvou. Provedení pouzdra má dvě varanty, buď je pouze v barvě nerezové oceli, varianta A1067 má dýnko i lunetu ošetřenu vrstvou DLC.

स्रोत: perrelet.com

V číselníku najdeme i zde jedenáct titanových lopatek “turbíny”, zde ovšem v bílém provedení. Tento rotor se navíc otáčí, přiznávám, že u modré varianty jsem se toho nemohl nabažit. Má to evokovat ponorkový lodní šroub a myslím, že úmysl tvůrců se i zde zdařil. Jedná se samozřejmě jen o hezký doplněk bez významu pro nátah strojku, ten zajišťuje samostatný obvyklý rotor na spodní straně hodinkového strojku.

Bílá je i vnitřní luneta s minutovou škálou. Tou můžete otáčet “ताज” स्थिति “10”.

Ručky také nesou bílou barvu s úzkým tmavým ohraničením. मेरा मानना ​​है, že budou méně kontrastní, než u jiných barevných variant, snad to nebude na úkor praktické funkci hodinek, tak jak tak, hodinky by měly zobrazovat čas. Ručky i indexy vnitřní lunety jsou vybaveny luminiscenční vrstvou (Superluminova).

Dýnko svým průhledem ze safíru odhaluje průhled na kalibr P-331. Je označován jako in-house, byť má svůj původ v kalibru ETA 2892-A2. Technické detaily jsou stejné, znovu vás tedy odkážu na naši की समीक्षा.

Hodinky jsou vybaveny masívním bílým gumovým páskem s nerezovou jazýčkovou sponou. I zde bude výměna poměrně složitá, pásek neodpovídá žádnému “standardu” a těsně doléhá k pouzdru. Naštěstí je tento gumový pásek pohodlný a věřím, že i při případných sportovních aktivitách bude plně vyhovovat.

स्रोत: perrelet.com

Cenu těchto hodinek jsem nezjistil, ale předpokládám, že bude podobná, jako u jiných variant hodinek Turbine, tedy cca 6500 अमरीकी डालर. वहाँ बहुत कम है, ale příznivci značky Perrelet a příznivci bílých hodinek to možná budou vidět jinak.

लेखक पाठ: 🙂 Kibi

तस्वीर स्रोत: www.perrelet.com एक Kibi

Jestli se vám aktualita líbila, हमें, कृपया, अपने समर्थक "की तरह" Facebook पृष्ठ. शुक्रिया!