Dnes vám představím několik zajímavých hodinek italské značky U-Boat – sérii Chimera 43.

Letošní Baselworld překypoval luxusními novinkami. Mezi ně určitě patří i nepřehlédnutelné hodinky U-Boat Chimera 43. Navrhl je přední designér Italo Fontana, který hodinky U-Boat tvoří již od roku 2000. Výrazné charakteristické hodinky s mohutnou korunkou na levé straně pouzdra nosí mnoho známých osobností, ať již mužů či žen.

Maskulinní série Chimera 43 vyniká výjimečnou konstrukcí korunky. Když odšroubujete ochranu, uvidíte tlačítko. Po jeho stisknutí se vysune zapuštěná korunka a vy tak můžete seřídit datum, dvojí stisknutí umožní seřízení času. Tento patentovaný unikátní systém také pochází z pera tvůrčí mysli značky Italo Fontana.

Jak už napovídá číslice v názvu, pouzdro měří 43 व्यास में मिमी, चित्र 18,1 मिमी. Vodotěsnost v manufaktuře stanovili na 100 मीटर. Široké skeletonizované ručky nesou vrstvu luminiscence. Safírovým sklíčkem uvidíte sendvičový číselník, typický pro hodinky U-Boat. Sklíčko ze stejného materiálu je i v průhledu dýnka. Mechanický kalibr s automatickým nátahem Valjoux Top Soigné zdobí modřené šroubky, perličkování a zlatý rotor. Setrvačka oscillating आवृत्ति 28.800 ए / घंटे. Funkce jsou jasně viditelné – घड़ी, मिनट, सेकंड्स, तारीख.

Limitovaná edice čítá provedení v různých materiálech pouzdra, barvách číselníku a zdobení.

Chimera 43 Solid Bronze (7236)

Hodinkami z bronzu je značka dost známá, इनमें से कोई अपवाद नहीं हैं. Kartáčované pouzdro s netradičně připevněnou lunetou působí silným až monumentálním dojmem. Sendvičový číselník a ručně šitý řemen s bronzovou jazýčkovou sponou výborně ladí s pouzdrem a dovedu si představit, že až bronz i kůže získají patinu, bude soulad ještě intenzívnější.

Chimera 43 पीतल + PVD

Když k bronzu na lunetu napaříte černé PVD, získáte velmi zajímavou barevnou kombinaci. Mně se určitě líbí.

Chimera 43 स्टेनलेस स्टील

Hodinky s leštěným nerezovým pouzdrem můžete mít ve variantách číselníku a řemenu. Ať už dáváte přednost černému či světlému číselníku, černé gumě, světlé kůži či černé kůži, určitě si vyberete. Řemeny jsou samozřejmě vyráběné ručně, jazýčková spona je nerezová.

Chimera 43 Stones

Na konec jsem si nechala nápadné hodinky osazené drahými kameny. Pouzdro a sponu ze stříbra 925 zdobí smaragdy, rubíny, bílé a černé diamanty. Nelze vynechat ani italské ručně vyráběné řemeny s vloženými exkluzívními symboly osázenými drahokamy. मैं, že i tyto hodinky najdou své kupce.

Jakkoli je můj vkus spíše střízlivý a k hodinkám s kameny jsem dosud nenašla vztah, tak Chimery v bronzu by se mi moc líbily. Které jsou vaším favoritem?

लेखक पाठ: तेल

तस्वीर स्रोत: U-Boat

Pokud se vám aktualita líbila, हमें, कृपया, अपने समर्थक "की तरह" Facebook पृष्ठ. यह हमें बहुमूल्य राय देता है, शुक्रिया!