मैं सही ढंग से देख रहा हूँ तो, स्विस घड़ी ब्रांडों वेस्ट एंड वॉच कंपनी हम मिले अभी तक हमारी साइट पर कर रहे हैं. और हो सकता है कि यह शर्म की बात है – 127 परंपरा के वर्षों के लिए पर्याप्त नहीं है. इसके अलावा, अपने संग्रह में भी काफी दिलचस्प टुकड़े, एक बिट रेट्रो प्रशंसकों और पुराने देखने के लिए ज्यादातर अपील कर सकते हैं कि. कम से कम मेरे लिए उस पल में काम करता है, आप अपने मॉडल रेंज को देखो.

Jedna z jejich kolekcí se jmenuje The Classics. Za sebe můžu říct, že název na ni přesně sedí. V souboru je aktuálně osmnáct modelů hodinek, které se od sebe více či méně liší. Všechny tyto modely pohání kalibr ETA 2836-2 स्वत: समापन के साथ. Vzhled a velikost pouzdra, tvar lunety, lupa nad datumovkou a design tahu naznačuje inspiraci hodinkami Rolex Oyster. Osvědčení Swiss Made rozhodně potěší. V této aktualitě jistě není prostor věnovat se všem modelům z kolekce, nicméně rozhodl jsem se, že dvoje představím. Jako první mne zaujaly hodinky s referenčním číslem 6828.10.3226, mají totiž jako jediné číselník v tmavě modré barvě, což se mi líbí.

Ručky i hodinové indexy jsou zlaté, obdélníkového tvaru a opatřeny vrstvičkou Superluminova pro snadnou čitelnost ve tmě. Index na pozici 12 लापता. Celá modelová řada má místo něj výřez pro zobrazení dne v týdnu i s číslem – pořadím daného dne v týdnu. Není mi úplně jasné, k čemu je to dobré. Napadá mne, že možná pro neangličtináře, ale snad každý si zapamatuje, že Monday je pondělí a nepotřebuje k tomu „1“ jako první den týdne.

Číselník je zdobený “sunray” paprsky vycházejícími ze středu. Hodinky mají ploché safírové sklíčko s lupou nad datumovkou, kterou najdeme místo indexu na pozici 3. मामले स्टेनलेस स्टील से बना है, व्यास है 37 mm bez korunky a je vodotěsné do 50 मीटर पानी कॉलम. Ze stejného materiálu je vyroben i tah se překlápěcí sponou. Lunetu zdobí výrazné drážkování. Průhledem v dýnku se lze kochat pohybem strojku, který obsahuje 25 असर चट्टानों.

Zvolit druhé hodinky pro představení mi dělalo trochu problém. Nakonec jsem vybral model s referenčním číslem 6829.35.2900-DB. Rozhodně působí zajímavě, až lehce extravagantně. Pouzdro je opět nerezové, nicméně tentokrát je pozlacené a luneta je posázena 52 zirkony. Lesklý černý číselník nese zirkony osazené hodinové indexy (पदों के लिए छोड़कर 3 एक 12). Takové množství zirkonů může až působit jako reklama na firmu Swarovski. Korunka je stejně jako pouzdro pozlacená a vodotěsnost je stejná jako u ostatních modelů, इस प्रकार 50 मीटर. I tyto hodinky mají v dýnku průhled, pravděpodobně z minerálního skla.

Jak jsem napsal již v úvodu, tyto hodinky nejsou zrovna těmi, které by mě hodně oslovovaly, ale určitě se najde někdo, komu padnou do oka. Co třeba zrovna vám?

लेखक पाठ: Toms

तस्वीर स्रोत: वेस्ट एंड वॉच कंपनी

Pokud se vám aktualita líbila, हमें, कृपया, अपने समर्थक "की तरह" Facebook पृष्ठ. यह हमें बहुत मूल्यवान प्रतिक्रिया देता है, शुक्रिया.