ब्रांड Edox vyrábí jemné a přesné hodinky od roku 1884. Hodinky této značky jsou oficiální časomírou pro dobrodružné závody Class-1 World Powerboat Championships, Dakar Rally a Extreme Sailing Series™. Šampionát Class-1 World Powerboat Championship je nabitý adrenalinovými situacemi, ve kterých se řítíte na člunu rychlostí přes 200 किमी / घंटा, kličkujete a snažíte se dostihnout a předjet soupeře. Jezdci musí mít pevné nervy, skvěle zvládnuté námořnické řemeslo a potřebují určitě i odolné a spolehlivé hodinky. Přímo pro ně Edox vyrobila limitovanou edici hodinek Edox Ghost Ship Chronograph Limited Edition.

Černým PVD zodolněné nerezové pouzdro (ocel 316L) patří k těm větším – 45 व्यास में मिमी और 13 ऊंचाई में मिमी. Černěná je také korunka (s dvojitým O-kroužkem) a obě tlačítka ovládající chronograf. Safírové sklíčko s antireflexem i otočná černá keramická luneta s potápěčskou stupnicí a luminiscenčním bodem bez úhony přečkají nejednu náročnou situaci. Prořezávaný číselník obsahuje dva subčíselníky chronografu a subčíselník s mimostřednou vteřinovou ručkou. Luminiscenční barva zvýrazňuje hodinové indexy, obě dominantní ručky i ručky subčíselníků. Voděodolnost je stanovena na 200 मीटर, nemusíte se tedy obávat ani většího množství vody. Černý strukturovaný gumový náramek pevně sedí mezi nožkami, ukončuje ho nerezová signovaná překlápěcí spona.

कैलिबर Edox 95 vychází ze známého strojku ETA 2894-S2L. Parametry popíšu jen ve zkratce: आवृत्ति 4 हर्ट्ज, शक्ति आरक्षित 42 घंटे, व्यास 12 ½ पेरिस लाइनों, ऊंचाई 6,2 मिमी, 37 पत्थर, ochrana proti nárazu Incabloc, přesnost minimálně 30 vteřin/den, blued शिकंजा, जिनेवा धारियों, kartáčovaná část rotoru, perličkované můstky. Kalibr řídí ukazatele hodin, मिनट, vteřin a má komplikaci chronografu.

Možná jsou mezi našimi čtenáři tací, kteří se účastnili – nebo budou účastnit – některého z Edoxem měřeného závodu. Ale jak oni, tak my ostatní můžeme toužit, aby se tyto precizní hodinky zabydlely na našem zápěstí. Jejich cena bude, odhaduji, vysoká – limitovaná edice bude čítat pouhých 100 टुकड़े.

लेखक पाठ: तेल

तस्वीर स्रोत: Edox

Pokud se vám aktualita líbila, हमें, कृपया, अपने समर्थक "की तरह" Facebook पृष्ठ. यह हमें बहुत मूल्यवान प्रतिक्रिया देता है, शुक्रिया.