क्या आप घड़ियों प्यार खिड़की? Tak to je nás více. Černorudá novinka Hublot राजा पावर लाल शैतान navazuje na tradici velkých náramkových hodinek Hublot King Power.

स्रोत: खिड़की

Hodinky vznikly ve spolupráci se slavným fotbalovým klubem Manchester United a není to poprvé, co mladá švýcarská značka Hublot vytvořila hodinky, které umí měřit dobu hry, ať už je to fotbal nebo hokej. Při bližším pohledu ale zjistíte, že to jsou první chronografy s centrálně umístěnými ručkami chronografu.

Velké 48 mm pouzdro je vyrobené z mikro-pískované černé keramiky, ale existuje také varianta ze zlata (King Gold). I luneta je z mikro-pískované černé keramiky s černou gumovou lištou. U pouzdra ji drží 6 titanových šroubků s černěnými hlavami. Safírové sklíčko s oboustranným antireflexem nabízí pohled na démonicky rudý číselník. Asi se zeptáte, co je to za zelené zvýraznění hodinových indexů? Jsou to speciálně upravené a lakované listy trávy, která se pěstuje na legendárním fotbalovém stadionu Old Trafford Manchester United. Majitel hodinek a fanoušek tohoto klubu tak může mít kousek svého trávníku u sebe. A pokud byste pochybovali o věrohodnosti původu trávy, जानना, že ke každým hodinkám dostanete certifikát pravosti podepsaný osobně Sirem Alexem Fergusonem.

स्रोत: खिड़की

Hodinová a minutová ručka mají vrstvu červené SuperLuminovy. Na subčíselníku na pozici “9” najdeme mimostřednou vteřinovou ručku. Poslední dvojice ruček, které se otáčí kolem středové osy, měří vteřiny a minuty chronografu. Ručka s červenou šipkou na konci ukazuje vteřiny na červené vteřinové škále, která je vytištěná přímo na safírovém sklíčku. Druhá ručka, s bílým koncem, měří uplynulé minuty na 45 minutové červené stupnici s bílými indexy. Nechybí datová apertura na pozici 4:15.

Uvnitř hodinek najdeme in-house mechanický strojek s automatickým nátahem HUB4245, který má rezervu chodu 72 घंटे, आवृत्ति setrvačky 4 हर्ट्ज (28.800 ए / घंटे) a zdobení pískováním a černěním. Strojek si můžete prohlédnout safírovým průhledem v dýnku. Přišroubovaný černý gumový pásek je zakončený titanovou překlápěcí sponou, která je černěná PVD. A můžete se s nimi bez obav potápět, jsou vodotěsné do 10 एटीएम.

स्रोत: खिड़की

Jak se vám ďábelské hubloty líbí? Pokud jste fandou fotbalistů Manchester United, určitě nesmí na vašem zápěstí chybět. Cenu vám sice neřeknu, ale vězte, že se jedná o limitovanou edici 250 टुकड़े (zlato-keramická varianta) एक 500 टुकड़े (černá keramika).

लेखक पाठ: तेल

लेखक तस्वीर: खिड़की