Máte-li zálibu v blýskavých hodinkách posetých drahokamy? Pak je novinka Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona z letošního BaselWorldu to pravé pro vás. Legendární modelová řada, která je mezi námi od roku 1963, se rozrostla o další výrazné hodinky.

स्रोत: रोलेक्स

40 mm Oyster pouzdro je vyrobené z 18 karátového zlata s konečnou úpravou leštěním. Okamžitě upoutají otočnou lunetou, která se skládá z 36 syntetických safírů v bagetovém řezu – každý z nich má jinou barvu a dohromady tvoří duhu. Tím výčet použitých drahých kamenů nekončí, dalších 56 diamantů tvoří hodinové indexy, jsou také zasazené do nožek a výstupků pouzdra. जैसा कि हम इस्तेमाल किया, šroubovací korunka s ochranou Triplelock nese logo Rolex, je leštěná do vysokého lesku stejně jako tlačítka chronografu. क्राउन आवास में खराब कर दिया है, hodinky jsou odolné vůči vodnímu sloupci do 100 मीटर.

स्रोत: रोलेक्स

Lakovaný černý číselník zdobí výrazné subčíselníky. Jsou vyrobené ze speciální slitiny zlata a dávají na odiv jedinečnou krystalickou strukturu. Každý je unikátní, nenajdete dva stejné. A když si je prohlížíte zblízka, můžete obdivovat úchvatnou hru odrazů a barev. I ostatní součásti číselníku jsou z 18 कैरेट सोने. Sklíčko je safírové a odolné proti poškrábání.

स्रोत: रोलेक्स

V pouzdře tiká mechanický strojek s automatickým nátahem kalibr 4130, in-house švýcarský chronograf, který úspěšně prošel certifikací C.O.S.C. O chod se stará 44 असर चट्टानों, rezerva nátahu je 72 घंटे, nechybí hacking vteřinové ručky. Setrvačka, srdce hodinek, má modrý Parachrom vlásek, který je vyrobený a patentovaný firmou Rolex. Parachrom vlásek nabízí skvělou stabilitu při změnách teploty a je tak až 10 krát přesnější než tradiční vlásek.

स्रोत: रोलेक्स

Hodinky jsou opatřeny Oyster tahem (कंगन), vyrobeným z 18 कैरेट सोने, s konečnou úpravou částečně kartáčováním a částečně leštěním. Spona Oysterlock zabrání náhodnému otevření. Elegantní tah je také vybaven důmyslným systémem EasyLink, který umožní prodloužit tah až o 5 मिलीमीटर.

स्रोत: रोलेक्स

Co na ně říkáte? Líbí se vám a rozhodli jste se je mít? Pak si zapište referenční číslo 116598 RBOW a připravte cca 72.000 EUR.

A co si o nich myslím já? Nejdříve pochybnosti o případném budoucím majiteli, postupem času, jak jsem zjišťovala více informací, mne zaujaly. Špičkové provedení luxusních kvalitních hodinek, zajímavý nápad s duhovou lunetou, úžasná struktura subčíselníků, to vše mne přesvědčilo. वर्ष, líbí se mi, svým zvláštním způsobem. Asi bych je nenosila, लेकिन मेरा मानना ​​है कि, že budou hodinkoví obdivovatelé, kteří je s chutí připnou k zápěstí.

लेखिका पाठ: तेल

लेखक तस्वीर: रोलेक्स