S první várkou novinek महाकाव्य jsem vás seznámila हाल ही में, dnes si dáme další chuťovky.

स्रोत: epos.ch

EPOS 3422OH upoutají okamžitě. Mohutná luneta, výrazné indexy a průhled na setrvačku na pozici “12” působí velmi dominantně. Pouzdro s průměrem 42,5 milimetru a výškou 10,4 milimetru je vyrobené z nerezové oceli a může být také částečně potaženo PVD povlakem z růžového zlata nebo PVD černěním. O pohon se stará zdobený mechanický strojek s automatickým nátahem ETA 2824. Sledovat ho můžete buď safírovým sklíčkem přes číselník nebo průhledem v dýnku. Číselník je z karbonu, který mu dává velmi zajímavou strukturu. Voděodolnost hodinek je 50 metrů a mít je můžete na černém řemenu s bílým prošitím.

स्रोत: epos.ch

EPOS 3422SK jsou ještě zajímavější než podobný model EPOS 3422OH. Mají totiž výrazný skeletonizovaný číselník a plastické indexy s vrstvou luminiscence. आवास एक व्यास है 42,5 milimetru a výšku 10,4 मिलीमीटर. Je vyrobené z nerezové oceli a může mít černou vrstvu PVD. Číselník má černou barvu a je krytý safírovým sklíčkem. Průhledem v dýnku a číselníkem uvidíme gravírováním zdobený mechanický strojek s automatickým nátahem ETA 2824. Hodinky mají voděodolnost 5 ATM a k ruce je poutá černý řemen s bílým prošitím.

स्रोत: epos.ch

EPOS 3424OH jsou dalším modelem s průhledem na setrvačku. Tím ale souvislosti končí. Nerezové pouzdro o průměru 42 milimetrů a výšce 10,4 milimetru může mít povrchovou úpravu leštěním nebo PVD vrstvu z růžového zlata nebo PVD černění. Uvnitř se nachází gravírováním zdobený mechanický strojek s ručním nátahem Unitas 6497. Bílý nebo černý číselník zdobí guilloché a plastické indexy jsou potažené vrstvou luminiscence. की स्थिति “11” najdeme průhled na setrvačku a na pozici “9” vteřinový subčíselník. Safírové sklíčko chrání číselník, dýnko má průhled na strojek. Můžete je dostat na černém koženém řemenu a počítejte s voděodolností do 5 एटीएम.

स्रोत: epos.ch

EPOS 3424SK jsou další modely se skeletonizovaným číselníkem. Vypadají fakt fešácky! Nerezové pouzdro má průměr 42 मिलीमीटर, ऊंचाई में मापा 10,4 मिलीमीटर. Je vyrobené z nerezové oceli, je k dispozici také s PVD z růžového zlata nebo PVD černěním. Uvnitř se skrývá gravírováním zdobený mechanický strojek s ručním nátahem Unitas 6497, může být také s černou vrstvou PVD. Číselník je zdobený guilloché, indexy nesou vrstvu luminiscence. Chrání ho safírové sklíčko. की स्थिति “9” najdeme nenápadný vteřinový subčíselník. Šroubovací dýnko má průhled na strojek. Hodinky mají kožený černý řemen a voděodolnost 50 मीटर.

स्रोत: epos.ch

लेखिका पाठ: तेल

लेखक तस्वीर: epos.ch