O nových přírůstcích do dámské kolekce ગીરાર્ડ-Perregaux Cat’s Eye jste si mohli přečíst તાજેતરમાં. Luxusní spojení šperkařského umění a vytříbeného hodinářství, oslňující víc než jedním tisícem diamantů a ručně rytým číselníkem z perleti, to je současná horká novinka Girard-Perregaux Cat’s Eye Jewellery, Tourbillon with Gold Bridge.

Značka Girard-Perregaux se pochlubila s fotografiemi z výroby, takže dnes nebudeme obdivovat produktové počítačové konstrukty, ale reálné hodinky. Volba materiálu pro výrobu oválného pouzdra o rozměrech 38,40 mm × 32,90 mm padla na bílé zlato. Pouzdro a překlápěcí spona pokrývá víc než tisíc drobných diamantů s briliantovým brusem, které tvoří motiv nazvaný “snow”, આ રીતે “sníh”. Tento velmi komplikovaný vzor zvládne jen velmi málo šperkařů. Jednotlivé kameny zasazuje mistr do lůžka tak, aby velikostí odpovídaly konkrétnímu místu pouzdra a podtrhovaly ladné zakřivení pouzdra. Uložení všech kamenů trvá tři týdny a každé hodinky jsou naprostým unikátem. Diamant najdeme také na korunce, má brus pojmenovaný “rose”.

Oválné sklíčko vyrobili ze syntetického korundu a je opatřené antireflexem. Číselník z ručně ryté perleti má zcela přírodní barvu, plastický motiv vnitřku perlorodky je podtržen leštěním. Naleštěné ručky mají lístkovitý tvar. Dominantou číselníku je určitě tourbillon s můstkem z bílého zlata. Zdobený můstek je ručně rytý a leštěný, hrany leštěné, boky a spodní část také ručně ryté. Uchycení tourbillonu můstkem si můžeme prohlédnout i na dalších hodinkách z dílen Girard-Perregaux.

 

તાજ નિશ્ચિત છે, gravírované a k pouzdru připevněné 4 ફીટ. V in-house kalibru GP09700-0011 pérovník natahuje pohyb rotoru. Rozměry strojku jsou 14 1/4 × 12 પેરિસિયન રેખાઓ, આવર્તન 3 હર્ટ્ઝ (21.600 půlkmitů કલાક દીઠ), rezerva chodu z plného natažení minimálně 70 કલાક. Složili ho z 177 součástek uložených v 20 ložiskových rubínech. Kola jsou vyvažovaná zlatými šroubky. Strojek je bohatě zdobený – deska je rhodiovaná a perličkovaná, můstky mají ženevské pruhy a leštěné hrany. કાર્ય: વમળ, ઘડિયાળ, મિનિટ, malá vteřinová ručka na tourbillonu.

Na bílém řemenu z aligátora s překlápěcí sponou z bílého zlata mají odolnost vůči 30 વોટર કોલમમાં પાણીની મીટર. Ale vzali byste takovou nádheru byť jen pod slabý pramínek z kohoutku?

Kolekce Girard-Perregaux Cat’s Eye dosáhla mnoha úspěchů a sklízí ocenění po celém světě za eleganci a vynikající kvalitu zpracování. Po Cat’s Eye Jewellery s pouzdrem a číselníkem posetými diamanty s bagetovým řezem můžeme obdivovat další dámský hodinkový šperk (má referenční číslo 99498D53V701-KK7A). Není pochyb, že manufaktuře se úspěšně daří inovovat modelovou řadu a přinášet ženám výjimečné šperkařské a hodinářské skvosty.

લેખક પાઠ: તેલ

લેખક ફોટા: ગીરાર્ડ-Perregaux

Pokud se vám aktualita líbila, અમને, કૃપા કરીને, દ્વારા "લાઇક" svoju Facebook પૃષ્ઠ. તે અમને મૂલ્યવાન પ્રતિભાવ આપે છે, આભાર!