ડાઇવિંગ ઘડિયાળો Doxa jsme vám již představovali. Nyní přichází re-edice Doxa Mission 31 SUB Professional. A nejsou to jen tak ledajaké hodinky.

Značka Doxa významně podporuje projekty na ochranu oceánů Možná právě proto byla vybrána, aby dodala hodinky pro Mission 31 Fabiena Cousteau. Mise se uskuteční letos na podzim, kdy se Fabien a jeho tým stráví 31 dní pod vodou v podmořském habitatu a laboratoři Aquarius (o velikosti amerického školního autobusu) v hloubce 63 વિરામ. Nachází se ve Florida Keys National Marine Sanctuary. Tato mise má za cíl nastavit nový podmořský rekord v zkoumání oceánu. Hodinky Doxa také zdolají rekord pro nejdelší používání potápěčských hodinek pod vodou. A to vše v den 50. výročí dvou Conshelf podmořských misí dědečka Jacques-Yves Cousteau.

Tuto výjimečnou misi bude připomínat limitovaná edice 331 kusů slavných oranžových Doxa SUB, 31 z nich stráví podmořskou misi na zápěstích členů týmu. Několik šťastlivců má možnost pamětní hodinky získat ve výhradním předprodeji Doxa. Cena je stanovena na $2.890 ડોલર.

Doxa Mission 31 SUB jsou totiž moderní verzí hodinek, které nosili Jean Michel Cousteau a jeho otec. Hi-tech pouzdro z velmi lehkého titanu měří v průměru 44,7 મિલિમીટર. Ručně skládaný švýcarský kalibr ETA 2824-2 byl speciálně upraven pro misi. Náramek (બંગડી) je také z titan. Limitovaná EDICE 331 kusů na sebe upozorňuje nepřehlédnutelným číselníkem.

25% z výnosů prodeje série 331 hodinek Doxa věnuje právě Mission 31. Pokud vše půjde podle plánu, částka se vyšplhá až na $200.000.

લેખક પાઠ: તેલ

ફોટો સ્ત્રોત: Doxa

Pokud se vám aktualita líbila, અમને, કૃપા કરીને, દ્વારા "લાઇક" svoju Facebook પૃષ્ઠ. તે અમને મૂલ્યવાન પ્રતિભાવ આપે છે, આભાર!