આજે નવીનતા બધા ચાહકો રેલી કૃપા કરીને કરશે. છાપ લાઇમ્સે હતી તેમના માટે માત્ર એક દૃશ્ય જારી – લાઇમ્સે સહનશક્તિ રેલી. Pojďme si je ukázat.

પ્રાપ્તિસ્થાન: લાઇમ્સે

Nerezovému pouzdru dominuje výrazná leštěná luneta s černě gravírovanou tachymetrickou stupnicí. વ્યાસ 40 મીમી અને ઉંચાઈ 13,5 mm se řadí ke středně velkým hodinkám. Pouzdro navrhl sám majitel firmy pan Ickler, konečná úprava je saténovým kartáčováním a leštěním. Karbonový číselník nese dva výrazné subčíselníky chronografu, malou vteřinovou ručku, datovou aperturu s černým datovým kotoučem a bílým tiskem a označení modelu Limes Rallye s dvěma startovacími praporky. Hodinové indexy a mečovité ručky s hrotem mají vrstvu luminiscence. Krytý je safírovým sklíčkem. Pevné dýnko je do pouzdra zašroubované a skrývá chronografický kalibr ETA/Valjoux 7750 Elabore. O strojku se nebudu více rozepisovat, kompletní technické detaily se dočtete třeba અહીં.

Hodinky můžete mít buď na černém prošívaném řemenu (prošití červené nebo bílé) nebo na kovovém náramku (બંગડી).

પ્રાપ્તિસ્થાન: લાઇમ્સે

Už jste si vybrali svůj model? Dáte přednost hodinkám na koženému řemenu za 1.480 EUR nebo spíše těm na kovovém tahu za 1.680 EUR? Dobrou zprávou rozhodně je fakt, že si je stále můžete na stránkách značky Limes objednat.

લેખક પાઠ: તેલ

લેખક ફોટોગ્રાફ: લાઇમ્સે