Líbí se vám Breitling Superocean 42? Pak tu pro vás máme lahůdku, která je edicí pro butiky – Breitling Superocean 42 White Water.

પ્રાપ્તિસ્થાન: Breitling

Jsou to Superocean 42, jak je znáte – masívní ocelové pouzdro s průměrem 42 મિલિમીટર, jednostranně otočná luneta s minutovou stupnicí, šroubovací korunka s dvěma těsnícími kroužky a logem Breitling, આશ્રય ગૃહ અનુમાનો. Uvnitř tiká mechanický inhouse kalibr Breitling 17 આપમેળે સમાપ્ત સાથે, રિઝર્વ ડ્રો તપાસ 40 કલાક, ઓ 25 ložiskovými kameny a samozřejmě s certifikací C.O.S.C. Číselník je hladký s výraznými hodinovými indexy, které jsou na pozici “6”, “9” એક “12” zdůrazněné luminiscenční vrstvou. Nechybí datová apertura na klasické pozici “3”. Luminiscence je také na mečovité hodinové a minutové ručce. Safírové sklíčko je vypouklé a má antireflex na obou stranách. Dýnko je pevné a šroubovací do pouzdra, najdeme na něm logo Breitling. Hodinky váží necelých 100 ગ્રામ, mají úžasnou odolnost vůči vodnímu sloupci až do 1500 metrů a jsou k dostání na koženém řemenu nebo na kovových náramcích (Diver Pro, Ocean Racer nebo Professional).

A teď si barevné Superocean představte zcela bílé. Ztrácí se tak silné maskulinní vyznění Superocean a zacílení na dámskou část milovníků hodinek je celkem jasně viditelné.

પ્રાપ્તિસ્થાન: Breitling

Mně osobně se velice líbí, svým pozitivním vztahem k bílým hodinkám jsem už poněkud známá. Bílý gumový řemen jim moc sluší. Zkrátka a dobře, dost dobře si je dovedu představit jako své letní hodinky! અને તમે કેવી રીતે તે ગમતું નથી?

ગ્રંથકર્તા પાઠ: તેલ

લેખક ફોટોગ્રાફ: Breitling.com