La puraj linioj kaj perfekte ekvilibra proporcioj kaj ne nur en la codebook. Ni povas trovi du klasikaj komplikaĵoj - Draw ĉeko kaj rezervi indikilo datumoj, jsou elegantně spojeny v tomto modelu od Jaeger-LeCoultre, kiu estas la posteulo serio Majstro Rezervo De Marche.

fonto: Jaeger-LeCoultre

V tradičně a velice klasicky působícím pouzdře z 18 karátového růžového zlata bije srdce in-house kalibru 938 složeného z 273 partoj. Loĝado estas larĝa 39 mm altaj 9,85 mm. Kalibr je samonatahovací s rezervou až 43 horoj.

Číselník s minutovou škálou je v béžové barvě, interno safiro vitro. Hodinová i minutová ručička jsou v barvě zlata. Ukazatele data, vteřin a rezervy nátahu mají ručky v barvě královské modři. Indikiloj estas perfekte legeblas, komplikace pro zobrazení data je v současnosti jednou z nejelegantnějších – vypadá jako další subčíselník.

La dial kaj krono estas kovritaj safiro vitro. Laŭlonge la krono estas videbla vojo, sur kiu estas gravuritaj la nombro de lagro blokoj, tiele 41. Drobná korunka nese plasticky vyvedený znak Jaeger-LeCoultre. Hodinky odolají vodnímu sloupci do výše 50 m. Hodinky na ruce drží černý řemen z aligátoří kůže.

Hodinky jsou dostupné ve dvou verzích – krom zlaté verze s béžovým číselníkem je k dispozici i verze s nerezovým pouzdrem a stříbřeným číselníkem.

fonto: Jaeger-LeCoultre

Ĝi estas interesa, ke horloĝoj estas testita 1.000 horoj, antaux ili pasis al vendoj. Kiel vi ŝatis mano?

Aŭtoro textu: Toms

Aŭtoro Foto: Jaeger-LeCoultre