Ačkoli na to počasí moc nevypadá, léto se blíží mílovými kroky. Úžasnou letní barvu na svých hodinkách pro potápění použila firma Suunto.

fonto: suunto.com

Určitě se mezi našimi čtenáři najdou tací, kteří se s chutí potápějí, jen tak bez přístrojů nebo s tlakovou láhví. A přesně pro vás jsou tu bonbónově růžová Suunta. A co umí? Bezdrátově sledovat tlak v lahvi se vzduchem a zbývající čas, takže stačí krátký pohled na zápěstí a víte, jak dlouho si ještě můžete vychutnávat ponor. Pomocí notebooku s připojením na internet aktualizujete vaše data na stránkách Movescount.com, kde se můžete pochlubit svými výkony nebo sledovat své kamarády.

Maticový displej a elektroluminiscenčním podsvícením rychle ukáže potřebné informace – hloubku ponoru, čas ponoru a stav dekomprese. Jak v režimu Vzduch, tak v režimu Nitrox, přehledný a snadno čitelný displej zobrazuje aktuální a maximální hloubku, aktuální čas, dobu ponoru, dekompresní čas a teplotu. Akustická a vizuální signalizace upozorní, kdy je čas se vynořit. V režimu Nitrox můžete maximalizovat svůj čas ponoru úpravou obsahu kyslíku mezi 21% kiam 50% a váš PO2 limit mezi 0,5 oni 1,6 trinkejo. Pokud se potápíte bez přístrojů, změří za vás velmi přesně dosaženou hloubku. Pomocí speciálního algoritmu umožní plynulou dekompresi včetně nutných zastávek. A dokonce s nimi zvládnete plánovat své budoucí ponory.

Růžová ale není jediná barva řemínku, kterou na svých Suunto můžete mít. Na výběr máte ještě z modré, žluté, červené, bílé nebo černé. Řemínky si můžete zakoupit a podle nálady měnit.

fonto: suunto.com

Tak jakou barvu bude mít vaše letošní léto?

Aŭtoro teksto: Oleo

Aŭtoro Foto: suunto.com