Máte rádi jachtaření a potápění? Pak určitě máte také rádi hodinky Ulysse Nardin. Již 166 let můžeme používat nejspolehlivější námořní chronometry od UN. Nyní přichází další model do kolekce Marine Diver, který potvrzuje reputaci špičkových hodinářů této firmy.

Watch Blue Sea jsou navržené, aby odolaly extrémním podmínkám při potápění. Dokonale spojuje funkci nástroje a kusu nádherné hodinářské práce.

fonto: ulysse-nardin.ch

Pouzdro z nerezové oceli měří 45,8 milimetroj a je speciálně upravené vulkanizací, čímž dostalo modrý gumový povlak s pozoruhodným vzhledem a komfortním pocitem při nošení. Šroubovací korunka je také vulkanizovaná a je krytá výstupky pouzdra. Jednostranně otočná luneta nese zdobení modrými vlnkami. Číselník je zdobený plastickými vlnami, stejně jako gumový náramek. Hodinové indexy a ručky nesou nános modré luminiscence, která umožňuje lepší čitelnost v horších světelných podmínkách. La pozicio de 12 najdeme ukazatel rezervy chodu, který je až 42 horojn al ĉiu sekcio. Vteřinový subčíselník s modře malovanou ručkou je umístěn na pozici 6. Safírové sklíčko má oboustrannou antireflexní vrstvu.

Safírovým průhledem v dýnku se nám nabídne pohled na strojek UN-26, který má automatický nátah, 28 lagro rokoj, zmíněnou rezervu nátahu 42 hodin a funkce chronometru s rezervou nátahu. I sklíčko v dýnku nese oboustranný antireflex. Rotor je zdobený názvem Ulysse Nardin a znakem firmy námořnickou kotvou. Lahůdkou je modření strojku, kdy byly nepohyblivé části ošetřeny napařením nerezové modré titanové slitiny a některé části musely být přepracovány tak, aby se přizpůsobily modré vrstvě. Je silná 1 mikron a má tvrdost 1.500 HV.

fonto: ulysse-nardin.ch

La horloĝo estas akvo-imuna al 200 metroj a jedná se o limitovanou edici 999 pecoj, kdy je každý kus očíslován. Gumový modrý řemen s keramickými komponenty spíná keramická černá překlápěcí spona.

Věříme, že se nám podaří je pro vás vyfotografovat a přinést jejich recenzi!

Aŭtorino teksto: Oleo

Aŭtoro Foto: ulysse-nardin.ch