Asi jsem se mylně domníval, že na diskuzních serverech jde o diskuzi. A na hodinkovém o diskusi o hodinkách… Kdepak.

Našel jsem tohle vyjádření root-admina serveru chronomag.cz – zajímavé, ne?

Kamil (Josef Khol)
Tak přátelé, nastavil jsem to Tadovi já.Každý jeho příspěvek musí být předtím, než se zobrazí pro ostatní, schválen některým z moderátorů. A udělal jsem to proto, že Tada i přes opakovaná upozornění nepřestával dávat odkazy na kibiho stránky. Napsal recenzi na Sinny (o jejíž kvalitě se už někteří vyjadřovali) a lživě prohlásil, že k recenzi nemůže přidat fotky (což samosřejmě může) a tím pádem musí odkazovat na jejich umístění jinde. A nestačilo mu dát odkaz jen k recenzi, dával ho ještě do dalších svých příspěvků. A následně odmítal přestat. Pochopil bych jeden normální odkaz, ale dát ho k recenzi největším písmem, jaké je možné, bez popisu, kam odkazuje a ještě to několikrát opakovat jinde?A nechápu, když už se do toho Snow nemístně plete, proč rovnou nenapíše, o koho se jedná a schovává se za “nejmenovaného člena”. To je ale odvaha! A jestli se to Snowovi nelíbí, může sbalit všechny své nicky a jít se realizovat na odkazované servery. Ale na Chronomagu nebudeme dělat reklamu někomu, kdo tady soustavně popichoval, hádal se, lhal, psal něco jiného veřejně a v soukromých zprávách a na závěr provedl to, co všichni víme. Takže Tada dostává ban na týden, Snow bude příště psát jasně a nebude rozdmýchávat zbytečné debaty a od ostatních očekávám rozumnou diskuzi.

Strangas, že pravidla se za běhu mění a platí jen pro některé. Táda je mladý šikovný chytrý muž, zajímá se o hodinky a chce o nich psát. Zde dostal prostor a podporu. A to se neodpouští.

Když se totiž kácí les, létají třísky. Zvláštní pravidla jen pro Tádu jsou jen prostředkem pokračujícího boje proti těm, co něco umí, něco dokázali a netají se s tím. A jelikož je česká závist bezbřehá, najde se jakýkoli způsob, jak úspěšné zdecimovat, pomluvit, zahanbit. A chronomag.cz je asi také jen malým českým klubíkem.

Takže jak do toho celého zapadá photowatches.eu? Je to dlouhá historie, vážení, protkaná nenávistí, zlem, zaujatostí, lhaním, porušováním zákonů, pseudogentlemanstvím, mazáctvím, bany. Na jejím konci jsem já jako popichovač, vyhledávám hádky, lhář a pak jsem udělal cosi…

A vůbec, koho by zajímalo, jestli je pravda, co Kamil tvrdí? Na zveřejnění mých fotek nemá Tada mé svolení, říká pravdu.

Jen by mě vážně zajímalo, co jsem udělal to, “co všichni ví”. Vím jen o tom, že jsem protestoval proti vykrádání mé galerie. Jaro, vykrádání, kterého se – pro nedostatek svých slušných fotek – dopouštěl i Kamil pro své “odborné články” a maskoval to ořezem mého loga…

A za to se dává cenzura a ban.

Tiel, pokud vás zajímá něco o hodinkách mimo kamilmag.cz, raději o tom nepište, mohlo by to mít následky!

A co na to říká propagátor internetu jako volného komunikačního média – tedy majitel chronomagu.cz pan Patrick Zandl? Kiu scias? Ale, pokud odpoví, rád to zveřejním

Nerad napsal: 🙁 Kibi


zajímavý link, než to zmizísami se můžete přesvědčit, že vlákno, ve kterém nomenklaturní soudružské špičky obhajovaly cenzuru už bylo raději smazáno, na cenzuře to ale nic nemění. Čest, soudruzi!

z diskuzeKamile, Mi, že tohle je už moc. chronomag prostě nemůže být dehonestační forum jednoho fotowebu.