নিম্নলিখিত পর্যালোচনা, আমি আমার প্রিয় সিরিজের আরো প্রতিনিধির পরিচয় করিয়ে দিতে চাই বৈমানিক সুইস নির্মাতার থেকে গ্লিসাইন ওয়াচ এসএ. তিনি সুইজারল্যান্ড হৃদয় পাসে Bienne শহরে থাকা, বার্ন. এই লেবেল সর্বশ্রেষ্ঠ বিক্রয় মধ্যে আমাদের সাথে অন্তর্গত নয় যদিও, jejím heslem „Continuous fine swiss watch making since 1914“ se nemůže zdaleka pochlubit každý, এমনকি আরো বিখ্যাত ও নামকরা নির্মাতারা. Navíc velká většina jejich téměř výhradně mechanické produkce se pohybuje v cenovém rozmezí cca 500 - 1500 ইউরো এবং এটি গ্রাহকদের পর্যাপ্ত বিস্তৃত জন্য ভাল খবর.

সিরিজ বৈমানিক সাধারণত উৎপাদন বাৎসরিক এবং প্রধান কারণ তালিকায় প্রথম স্থানে বিবৃত হয় অবশ্যই ইতিমধ্যে প্রারম্ভে ইতিহাস 1953 এবং মডেল এবং ধরন একটি বড় সংখ্যা, যা থেকে পৃথিবীর আলো দেখা হয়েছে. বেসিক মডেল এখনও ছিল, আমি মনে করি, 27. ডায়াল প্রত্যেকটি সাধারণত ছিল অন্তত তিনটি প্রাপ্ত রূপের বিভিন্নমুখী রঙ, লেপা হাউজিং, ব্যবহৃত বেল্ট, কাছে, ইত্যাদি. এবং এটি এই সিরিজের এবং সংগ্রাহকগন ঘড়ির জনপ্রিয়তা জন্য অবিতর্কিত কারণ.

খেতাব বৈমানিক বেজ 22 সুপারিশ, এই মডেল ছিল 22. v pořadí a výrobce ho uvedl na trh v roce 2010. Předchozím modelem s číslem 21 byla opravdová technická lahůdka v podobě modelu Double 24, který díky samostatně otočné vnitřní i vnější lunetě dokázal na mechanickém principu současně ukazovat čas ve čtyřech (!) časových pásmech. Base 22 nicméně vychází koncepčně i rozměrově z modelu Airman 2000 a znamená návrat k osvědčené vnitřní pevné a vnější otočné 24 hodinové stupnici, což umožňuje odečítat čas současně až ve třech časových pásmech. Do vínku navíc dostal aretaci lunety umístěnou na čtvrté hodině, což je příjemný designový i funkční prvek, který již od zmíněného roku 1953 dotváří charakteristickou tvář většiny Airmanů.

সামান্য পিপা আকৃতির ঘড়ির ক্ষেত্রে ব্যাস 42 মিলিমিটার প্রশস্ত ও সুন্দর ইস্পাত দিয়ে তৈরি হয়, অপেক্ষাকৃত দীর্ঘ শুধুমাত্র উপরের পৃষ্ঠতলের, široce rozkročených, ale zápěstí dobře kopírujících nožek mají povrchovou úpravu kartáčováním a díky nim mají hodinky celkovou délku 51 মিমি (যাও হাতল হাতল). Otvory pro stěžejky jsou vrtané nožkami a to velmi příjemně ulehčuje výměnu řemenu, বা টান. হাউজিং উচ্চতা সম্পর্কে 11 mm a tyto hodinky se tedy bez problémů vejdou do rukávu košile.

জলরোধী pouzdra je 20 ATM a kdo chce, může se s nimi ponořit hluboko pod vodní hladinu v rámci potápění s dýchacím přístrojem. Tento údaj také vypovídá o celkově vysoké mechanické odolnosti hodinek.

Knurled, মাজা এবং দ্বি মুখী আবর্তনের কোনো কিছুর সরু ফ্রেম সঙ্গে 24 জিএমটি ঘন্টা স্কেল ব্যাস 41 মিমি এবং এটি চতুর্থ ঘন্টা উপরোক্ত লক মুক্তি আবর্তিত হতে পারে.

লোগো স্ক্রু মুকুট শুধুমাত্র ব্যাস 5,2 মিমি এবং হ্যান্ডলিং কিছু অভ্যাস প্রয়োজন. উপরন্তু, কোনো কিছুর সরু ফ্রেম এবং মুকুট লক আছে হস্তক্ষেপ, যে ব্যাস 6 মিমি এবং বেশ ভাল তার ঘাঁটা.

Ciferník je krytý plochým নীলকান্তমণি sklíčkem o průměru 34,5 mm s vnitřní AR vrstvou. ব্যক্তিগতভাবে আমার জন্য ঘড়ি এই ধরনের বরং উত্তল Plexi অস্ত, ফ্ল্যাট নীলকান্তমণি তুলনায়, কিন্তু নির্মাতার এই পথ গিয়েছিলাম.

প্রকৃত ডায়াল কালো দেওয়া হয়, হোয়াইট (রূপালী) a černomodré „dégradé“, kde modrá od šesté ke dvanácté hodině postupně přechází v černou – to je velmi efektní. Na ciferníku najdete 24 hodinovou a minutovou stupnici, ovšem pro odečítání času v běžném dvanáctihodinovém „modu“ si uživatel musí vystačit jen s indexy, 12 hodinová stupnice chybí. I když ubyly některé nápisy, সামগ্রিকভাবে, ডায়াল বিভ্রান্তিকর একটি বিট, কিন্তু এটি একাধিক সময় অঞ্চল সময় বিয়োগ করতে প্রয়োজনীয় তথ্য পরিমাণ মূলত কারণে. Datové okénko je umístěné na třetí hodině a výrobce v tomto případě z důvodu přehlednosti vhodně zvolil černá čísla na bílém podkladu. কিছু মডেলের একটি বিবর্ধক কাচ দিয়ে সজ্জিত করা হয় এবং আমি ব্যক্তিগতভাবে এখানে স্বাগত জানাব.

হাতে চার একটি মোট আছে, গুরুত্বপূর্ণ, tvarově charakteristické pro modelovou řadu Airman a vylepšují tak celkový dojem ze složitého ciferníku.

Luminiscence na indexech a ručkách je dostatečná a vydrží v odečitatelném stavu celou noc.

পালিশ এর ঘের প্রায় স্বাভাবিক তথ্য দিয়ে পিছন ঢাকনা, šroubovací a průhledem o průměru 25 mm můžeme pozorovat tepající srdce hodinek, tedy strojek GL 293, což je v tomto případě upravená ইটা 2893-2. Velmi pěkným prvkem je ozdobný rotor, na kterém je kromě ženevských pruhů i rytina části vrtulového letadla a nápis Glycine Airman.

একটি পাঁচ স্ট্রোক ফুট প্রস্থ কাটা 22 মিমি এবং ধীরে ধীরে, সম্ভবত একটি খুব সামান্য, সরু 18 মিমি. নিরাপত্তা লক এবং একটি এমবসড প্রতীক এবং শিলালিপি গ্লিসাইন সঙ্গে ধাতু টগল আলিঙ্গন একটি চওড়া 19 মিমি. পদক্ষেপ গড় মানের হয়, সামান্য খনখন শব্দ এবং একটি টিনের বিনষ্টকরণ. দেখুন মামলা এবং বেল্ট, চওড়া পুরো দৈর্ঘ্য বরাবর সেলাই বিসদৃশ সঙ্গে মূল 22 মিমি এবং আর অংশ বাইরের দিকে এমবসড অক্ষর বৈমানিক বহন করে. ক্লিপ এমবসড অক্ষর গ্লিসাইন সঙ্গে সুন্দর এবং কঠিন.

Glycine Airman je pro mě tak trochu srdeční záležitost a pro nebudu váhat je doporučit všem, kteří chtějí solidní a neokoukané hodinky dobré značky pro běžné nošení i trochu té parády, které jsou zároveň dostatečně bytelné a odolné proti případnému horšímu zacházení. কে মাঝে মাঝে বিশ্ব ভ্রমণ, navíc ocení i možnost nastavení místního času bez ztráty možnosti sledování času domácího a k tomu ještě jeden čas jako bonus. Přesto že byly uvedeny na trh již v roce 2010, je jich v nabídce obchodníků stále ještě dost a v levnější verzi na řemeni se dají koupit za cenu pod 1000 EUR.

লেখক পাঠ: অনুজ্ঞাসূচক

লেখক ফটো: 🙂 kibi

সমস্ত ফটো অ্যালবাম.

আপনি ঘড়ি চান, let us দ্বারা, দয়া করে, মাধ্যমে "চাই" কল্পনা ফেসবুক পাতা. এটা আমাদের মূল্যবান মতামত দেয়, তোমাকে ধন্যবাদ!