Další krásné hodinky, které jsme zahlédli na výstavě Baselworld, byl tento zajímavý model se značkou সুবিন্দু. তারা ঘড়ি, které pro sledování ubíhajícího času třeba na baletním představení mají vše potřebné.

ক্যামেরা
Sinarback eVolution 75, Sinar p3 / f3
ক্যামেরা
Sinarback eVolution 75, Sinar p3 / f3
ক্যামেরা
Sinarback eVolution 75, Sinar p3 / f3

Model byl představený už v Ženevě na SIHH 2013. এর হাউজিং 18 karátového růžového zlata nebo nerezové oceli měří v průměru 42 উচ্চতা মিমি এবং 13,85 মিমি. ফিনিস পালিশ করা হয়.

Stříbřitý číselník je plastický, zdobený guilloché. Ručky jsou vyrobené ze stejného materiálu jako pouzdro, stejně tak hodinové indexy. Centrální ručka chronografu a ručka 60 minutového čítače na pozici 6 jsou krásně modřené. Zajímavý je annuální kalendář – apertura s dnem v týdnu a měsícem na pozici 3, datum na pozici 6. Kalendář je výjimečný tím, že ho stačí seřídit pouze jednou ročně – mezi únorem a březnem. বিরোধী প্রবৃদ্ধ সঙ্গে ডায়াল নীলকান্তমণি স্ফটিক রক্ষা.

Oblé leštěné pouzdro si můžete prohlédnout z boku. Je krásné, আপনি কি বলতে?

In-house strojek প্রথম 4054 se skládá z 341 উপাদান, আছে “কলাম চাকা”, 29 ložiskových kamenů a rezervu chodu až 50 ঘন্টা. Setrvačka লম্বিত ফ্রিকোয়েন্সি 36000 প্রতি ঘন্টায় oscillations. Rotor je zdobený ženevskými pruhy (Cotes দে geneve).

Průhledem v dýnko můžete pozorovat zdobený rotor. Hodinky dostanete na řemenu z aligátora s trojitou překlápěcí sponou. তারা জলরোধী আপ 5 এটিএম.

Určitě vás bude zajímat cena? Pohybuje se mezi 10000 USD a 12000 ইউএসডি.

লেখক পাঠ: তেল

ছবির উৎস: সুবিন্দু

Pokud se vám aktualita líbila, let us দ্বারা, দয়া করে, মাধ্যমে "চাই" কল্পনা ফেসবুক পাতা. এটা আমাদের মূল্যবান মতামত দেয়, তোমাকে ধন্যবাদ!