Pátého června se slaví Světový den oceánů. U této příležitosti letos uvedla společnost GIRARD-Perregaux, partner oslavy v Muzeu moderního umění v New Yorku, své hodinky Girard-Perregaux Sea Hawk Big Blue. O podobných hodinkách z řady Sea Hawk jsme již লিখেছেন.

উৎস: GIRARD-Perregaux

Tyto hodinky jsou především mohutným nástrojem pro hlubokomořské potápění, jsou totiž voděodolné do 1.000 জল কলামের মিটার. Jsou připravené pro ta nejextrémnější dobrodružství, která můžete pod vodou zažít. Mají i indikaci rezervy nátahu a také héliový ventil, který je potřeba pro dekompresi hodinek při výstupu z velkých hloubek při saturačním potápění. Pro přehled, jak dlouho jste pod vodou, složí jednostranně otočná luneta. Samozřejmostí je do pouzdra šroubovací korunka a šroubovací dýnko. Nerezové ocelové pouzdro měří v průměru 44 মিলিমিটার, do lunety je zasazeno safírové odolné sklo. Jasně modrý číselník symbolizuje úžasnou modř čistého oceánu a ladí s modrým gumovým řemenem.

উৎস: GIRARD-Perregaux

Šroubovací dýnko zdobí typický znak pro řadu Sea Hawk. Uvnitř masívního pouzdra tiká mechanický in-house strojek s automatickým nátahem GP033R0, který má rezervu nátahu minimálně 46 ঘন্টা, 27 জন্মদান স্কচ এবং ফ্রিকোয়েন্সি 28.800 প্রতি ঘন্টায় oscillations (4 Hz).

উৎস: GIRARD-Perregaux

Pokud vás “Velké Modré” chytly za srdce, rozbijte kasičku a vyklepte 10.900 ইউএসডি.

লেখিকা পাঠ: তেল

লেখক ফটোগ্র্যাফ: Girard-Perregaux.ch