Krásné GIRARD-Perregaux se třemi zlatými můstky a tourbillonem jsme již pro vás fotografovali, fotografie můžete najít এখানে, jejich recenzi এখানে.

V Girard-Perregaux šli ale ještě dále a tyto krásné hodinky osadili netradičním hi-tech číselníkem a jako základní materiál použili růžové zlato.

উৎস: girard-perregaux.ch

Pouzdro o velikosti 36,1 x 35,25 এক মিটারের এক সহশ্রাংশ, উচ্চতা 11,48 এক মিটারের এক সহশ্রাংশ, je vyrobené z růžového zlata, সেইসাথে হাত, tři můstky a překlápěcí spona. Povrchová úprava leštěním kontrastuje s matným antracitově černým číselníkem. Ten je vyrobený kombinací ušlechtilých materiálů podobných platině a je zdobený guilloché a perláží.

Při návrhu pouzdra vycházeli designéři z uměleckého stylu Art Deco, vzniklo skvělé spojení moderních materiálů a technologie s uměleckým dílem. Leštěná korunka je signovaná logem G-P. Můstky jsou vyleštěné, což při jejich zkosení trvalo celých sedm dní.

Ve spodní části skeletonizovaného číselníku vidíme komplikaci tourbillon, která je vyrobená ze 72 গুণাবলী – a tyto díly jsou sestaveny do součástky o průměru 12 milimetru a váze 0,3 গ্রাম. Jeho lesklé díly září v matném číselníku. Safírovým sklíčkem na číselníku a safírovým průhledem v dýnku můžeme sledovat inhouse strojek GP9600-0019 s integrovaným mikrorotorem automatického nátahu, 31 জন্মদান স্কচ, rezervou nátahu maximálně 48 ঘন্টা, কম্পাঙ্ক 3 Hz (21.600 půlkmitů প্রতি ঘন্টায়). Tourbillon se otočí jednou za minutu a jeho můstky jsou též zlaté. K ruce vám tuhle krásu připoutá černý řemen z aligátora.

উৎস: girard-perregaux.ch

Pokud vás tato symfonie haute horlogerie zaujala, জানা, že se jedná o limitovanou edici 50 টুকরা. Shánět se budou zřejmě trochu obtížněji. Máme však dobrou zprávu, pomoci vám s tím mohou v butiku Girard-Perregaux.

উৎস: girard-perregaux.ch

লেখক: তেল

লেখক ফটোগ্র্যাফ: girard-perregaux.ch