Dámské hodinky jsou vlastně samostatnou kategorií hodinek – bývají menší, zdobnější, než jejich pánské protějšky a často při jejich výrobě tvůrci použili exkluzívní materiály. Můžete je nosit vlastně kamkoliv. Ale na pláž, do lesa nebo na dvou měsíční výlet mezi indiánské kmeny v Amazonii si je asi nevezmete. A takové jsou i tyto Franck মুলার Cintree Curvex Diamonds.

Co třeba nějaké významné výročí? Nebo výhra na burze? Je možné, že budete chtít darovat slečně nebo dámě hodnotný dárek, který bude i po letech připomínat výjimečnost té chvíle. A k tomu se hodí třeba tyto hodinky, určitě.

Obdélníkové, ale trochu zaoblené pouzdro z růžového 18 karátového zlata o rozměru 43×31 milimetrů zdobí na lunetě linie briliantů. Použití exkluzivních materiálů tím nekončí, na rotor mechanického automatického kalibru byla použita platina.

Bílý číselník s výraznou plastickou giloší a hodinovými indexy je dostatečně univerzální, aby se hodinky hodily k jakémukoliv oblečení jako exkluzívní doplněk. A modřené ručky klasického tvaru udělají z doplňku i praktickou a čitelnou pomůcku. Číselník kryje zaoblené safírové sklíčko.

Zlaté kartáčované dýnko je mírně oblé podle tvaru zápěstí a díky tomu hodinky sedí jako ulité. Přišroubované k pouzdru je čtyřmi šroubky.

Kožený řemínek spolu se zlatou jazýčkovou a osmi diamantíky sponou hodinky perfektně doplňuje.

Pokud po těchto hodinkách zatoužíte, najdete je snadno podle referenčního čísla FM2852 SCDP. Snad je ještě seženete. Cenu vám raději ani nepošeptám.

Takže dárek pro vaši dámu už máte vybraný, ale že začne chodit včas a nebudete na ní čekatna to bych stejně nespoléhal…!

 

Autork textu i fotografií: 🙂 kibi

সমস্ত ফটো অ্যালবাম.