Reportáž z BaselWorldu 2011 pokračuje svým 19. dílem. A u kterého stánku se zastavíme dnes?

Historie firmy TAG Heuer sahá do roku 1860, kdy ji ve Švýcarsku založil Edouard Heuer. A už od samého začátku se držela na špici hodinářského řemesla, co se chronografů týče. মধ্যে 1911 si nechal patenovat první stolní chronograf. První chronograf určený pro zápěstí představil v roce 1914. মধ্যে 1933 se na trhu objevily Autavia, chronografy určené pro auta a letadla, mezi roky 1935 যখন 1940 Heuer vyráběl hodinky s chronografem pro německé piloty – Fliegery. এবং 1940 přišly chronografy s plným kalendářem (The, তারিখ, মাস). A tak bych mohla pokračovat až do současnosti, historií se vina silná červená linie úspěšných hodinek s chronografem.

Stánek TAG Heuer

Ve vitrínce jsme si mohli prohlédnout hodinky Carrera Heritage, s kalibrem 16, automatický chronograf.

TAG Heuer Carrera Heritage

TAG Heuer Monaco V4 jsou limitkovou edicí 150 টুকরা. Mají automatický nátah, 28.800 kmitů / ঘঃ, s rezervou nátahu 42 ঘন্টা. Přesnost výrobce udává +/- 4s za 24 ঘন্টা. Pouzdro je vyrobené z platiny, 39 x 48.9 mm a váží cca 226 ছ. Skeletonový číselník kryje zakřivené safírové sklíčko. Číselník je poskládán z 7 můstků s ručním dokončením “haute horlogerie”.

TAG Heuer Monaco V4

Novinkou představenou v lednu 2011 jsou TAG Heuer Carrera Mikrograph, hodinky používající inhouse kalibr Mikrograph. Čím je tak výjimečný? Je přesný na 1/100 যাও!

TAG Heuer Carrera Mikrograph

U TAG Heuerů se mi moc líbilo, i když sportovní chronografy nejsou zrovna můj šálek kávy. কিন্তু কে জানে?, třeba se jednou rozmyslíma pak bych určitě chtěla hodinky z produkce švýcarské firmy TAG Heuer.

লেখক: তেল

লেখক ফটোগ্র্যাফ: 🙂 kibi

Album fotografií ze stánku.