আমার হৃদয় ক্রস, সুদৃশ্য মহিলা, আমাদের যা গয়না এক টুকরা পরতে চান না? Tedy বছর আছে. আর যখন অতিরিক্ত হাত, আত্মা আনন্দ.

BWC Swiss takovým šperkem rozhodně jsou. Výrobce je osadil mechanickým strojkem ETA Unitas 6498, který nádherně tiká, člověk by je poslouchal a poslouchal. ঘড়ি se ručně natahují, což se může stát příjemným ranním – či večerním – rituálem. Středně velké nerezové pouzdro měří bez korunky 41 মিমি, korunka není šroubovací. Plastikové sklíčko kryje kartáčovaný stříbrný ciferník – při větším přiblížení jemná struktura zaujme a uchvátí. Ručky bývaly pokryty vrstvou luminoforu, ale protože se jedná o tzv. vintage hodinky, datované do 60. হইতে দেত্তয়া, světla se z nich dočkáte pouze při patřičném vybuzení UV baterkou.

Ač primárně určené jako hodinky k obleku, vynikají vodotěsností 30 মিটার, které ve srovnání s dnešními tabulkami odpovídají 30 metrům reálným. A to vše bez šroubovací korunky, která u současným potápěčských hodinek vysoké odolnosti napomáhá.

Být člověkem, jsou BWC Swiss v nejlepším věku, praktickou ukázkou nadčasové elegance – tak ladné, že usazené na jemné dámské zápěstí zdobí svou majitelku a přitahují pohledy okolojdoucích. অবশ্যই, že jako šlechtěný kůn vyžadují nejlepší péči a jemné řemení od mistra sedláře. I mé BWC Swiss obléká mistr Šíma.

Pevně věřím, že se do nich zamilujete stejně jako já – na první pohled. Musím vás ale zklamat, jsou velmi výjimečné a sehnat se dají opravdu těžko.

আরো ছবি – অ্যালবাম
Autor článku: তেল
লেখক ফটোগ্র্যাফ: 🙂 kibi