26. června 2014… takové celkem nicneříkající datum. Narozeniny má Ondřej Neff (Všechno nejlepší, Mistře!), ale jinak se nic moc závažného v historii nestalo. Nebo přece?

Přesto je, alespoň pro návštěvníky naší stránky a nás, administrátory, dnešní den milníkem. Dnes jsme po třech letech, třech měsících a 25 dnech fungování webu pokořili magické číslo – na stránkách info.photowatches.eu jste si totiž dnes večer přečetli už 600.000. článek.

Celkem si na našem webu můžete přečíst 1.587 článků (z toho je 448 aktualit, 527 recenzí a 209 novinek), obrazové galerie obsahují 27.740 obrázků v 817 albech a ve 170 kategoriích. Celkem 1.181.874krát jste během těch tří a čtvrt roku klikli na některou z fotografií v kibiho albech.

Velmi si ceníme vašeho zájmu, moc nás těší každá vaše reakce, každý „palec nahoru“, kterého se nám od vás dostane – ať už v elektronické podobě zde, na stránkách, na našem facebooovém profilu, nebo třeba osobně.

Doufáme, že nám zachováte přízeň i v dalších měsících a letech…

Autor textu: limi

Autor fotek: 🙂 kibi

Jestli se vám naše stránky, fotky, recenze, aktuality líbí, nezapomeňte nám dát, prosím, svoje „like“ pro facebookovou stránku. Je to pro nás velmi cenná zpětná vazba, děkujeme.