Zatímco v loňských letech jsem nad pečlivým výběrem 13 fotografií do kalendáře trávila dlouhé hodiny převážně já, letos zaběhlou tradici od základů změním. Nabízím vám totiž jedinečnou možnost ovlivnit podobu našeho tištěného hodinkového kalendáře na rok 2014.

Vžijte se na chvíli do role šéfredaktora a zkuste to taky. Zadání je snadné. Konečný počet je 13 fotografií – na šířku. Jen fotografie hodinek, které byly do galerie www.photowatches.eu přidány v roce 2013. Fotografie musí zaujmout na první pohled. Skupina fotografií musí vyváženě reprezentovat všechny typy a cenové relace recenzovaných hodinek, od plastových G-Shocků až po luxusní modely s haute horlogerie komplikacemi. Je také třeba zachovat různorodost pouzder, materiálů, barev řemenů a číselníků. A ideální bude, pokud bude fotografie nějak symbolizovat také příslušný měsíc.

Posílejte mi své návrhy na adresu olga.vlachova(at)photowatches.eu do neděle 20. října 20:00. Můžete také uvést kalendářní měsíc, který podle vás hodinky reprezentují. Galerie je zabezpečená proti stahování fotografií, proto postačí odkaz stránky, na které je zvolená středně velká fotografie umístěna vpravo.

Z došlých nápadů vylosuji 3 šťastlivce, kteří jako první získají čerstvě vytištěný nový kalendář pro rok 2014. Aby vám čekání rychleji ubíhalo, ze zbylých návrhů náhodně určím jednoho výherce luxusního katalogu produktů značky Blancpain. Obsahuje hodinky pánské a dámské, hodinkové kalibry, šperky a doplňky gentlemana – inkoustová pera a manžetové knoflíčky.

Těším se na Vaše podnětné nápady!

Olie