Ve čtvrtek 21.6. začalo oficiálně léto. A na parné dny to chce nové hodinky, co myslíte? Na štíhlé ručky žen myslí s letní kolekcí Happy Sport firma Chopard.

zdroj: Chopard

Černé a bílé hodinky se vrací k tradici kolekce Happy Sport Medium – mají sofistikovaný sportovní vzhled a šmrnc jim dodává pět volně pohyblivých diamantů. Průměrem ocelového pouzdra 36 milimetrů jasně dávají najevo zaměření na dámské zápěstí. Barevná luneta nese hodinové indexy – římské a čárkové – na číselníku by totiž překážely v pohybu diamantům. Korunka je zakončená pastelově modrým safírovým cabochonem. Krásný číselník s guilloché ve tvaru vln symbolizuje moře a pohybující se kamínky tvoří hebkou mořskou pěnu. Hodinky jsou osazené švýcarským quartzovým strojkem a jsou voděodolné do 3 ATM. K ruce je připoutá černý nebo bílý gumový náramek.

zdroj: Chopard

Kolekce Happy Fish, jak už název napovídá, má na číselníku pohyblivé zdobené mořské rybky – klauny. K zakoupení budou dvě verze hodinek – s ocelovým pouzdrem a s pouzdrem ze 18 karátového zlata osázeným diamanty. Malovaný číselník v modrých tónech připomíná korálový útes, kterým proplouvají tři rybky z bílého nebo růžového zlata. Rybky jsou zdobené drahými kameny – žlutými safíry, červenými rubíny, zelenými tsavority a černými onyxy. Hladká korunka je osazená modrým safírovým cabochonem. Hodinky mají švýcarský quartzový strojek, jsou voděodolné do 30 metrů a k ruce je připoutá modrý saténový náramek.

zdroj: Chopard

Pláž, vlny, lehátka a žabky… to je léto, jak ho vidí Chopard s kolekcí Happy Beach Chrono. Velké 42 milimetrové pouzdro z 18 karátového růžového zlata vyžaduje spíše větší dámskou ruku. Malovaný číselník evokuje pláž s vlnami a malé pohyblivé diamanty zdobené žabky ponechávají dojem pláže bez pochybností. Quartz strojek pohání chronograf a datovou aperturu na pozici 4:30. Leštěná výrazná luneta s gravírovanou modře malovanou stupnicí je otočná a můžete s ní měřit třeba délku slunění. Korunka je zakončena modrým safírovým cabochonem. Hodinky jsou odolné vůči vodě do 30 metrů vodního sloupce a na ruce vám je přidrží bílý kartáčovaný plátěný strap s modrými pruhy.

zdroj: Chopard

Autorka textu: Olie

Autor fotografií: Chopard